ERZURUM / KARAYAZI - Aşağı Söylemez İlkokulu

12-18 ARALIK TUTUM, YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI

1O KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURULUŞUNUN 99. YILINI VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA COŞKUYLA KUTLADIK.

Isınma hareketleri yaparak enerjini At

Ekm

İLÇE GENELİNDE YAPILAN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİNE OKULUMUZ DA KATILDI. ANA SINIFI DA DAHİL TÜM SINIF KADEMELERİMİZDE OKUMA ETKİNLİĞİ YAPTIK.

Ekm

05.09.2022 - 09.09.2022 tarihleri arasında okula hazırlık seminer haftası kapsamında;

- Okul giriş kapısının

- Sınıf kapılarının ve

-Kazan dairesi kapısının boyasını yeniledik.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve okul görevlimize çok teşekkür ederiz.

Aşağı Söylemez Ana sınıfında Eğitim-öğretime kaldığımız yerden devam ediyoruz..

A ve B şubelerimizde Canan Hocamız ve Duygu Hocamız günlük etkinlik planları ile öğrencilerimizin kalplerine dokunmaya devam ediyor.

Haz

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 17.06.2022 TARİHİNDE KARNE DAĞITIMI YAPILARAK SONA ERMİŞTİR.

EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER, ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.. :)

Haz

UÇSUZ BUCAKSIZ ÇAYIRLARDA PİKNİK YOLUNDAYIZ..

AŞAĞI SÖYLEMEZ İLKOKULU VE ANA SINIFI OLARAK YAPTIĞIMIZ DÖNEM SONU OKUL PİKNİĞİNDEN KARELER.

May

Okulumuzda ilkini gerçekleştirdiğimiz sınıflar arası Satranç Turnuvası eğlenceli anlara şahit oldu. Öğrenci ve öğretmenlerimizin doyasıya eğlendiği bir günden kalan kareler...

May